Badkamer Heerlijk

UNDERSTATED DESIGN
De stijl van Badkamer Heerlijk laat zich het best omschrijven als ‘understated design’. De fraaie ontwerpoplossingen zijn ingetogen, maar dragen wel bij aan een luxueuze uitstraling. De knoppen van de inbouwkranen bijvoorbeeld: die zijn gemonteerd op een wandplaat van slechts 3 mm dik. Of let eens op de subtiel messing verchroomde handdoekhaken. De details die ervoor zorgen dat een badkamer echt áf is.


Strakke vormgeving

Ook het badmeubel past helemaal in dit Bad & Body concept. De wastafel is van SolidMarmo, strak vormgegeven en verkrijgbaar in glans of mat. Het materiaal is extra goed bestand tegen heet water en is door en door gekleurd. Voordeel: eventuele kleine beschadigingen worden zonder probleem bijgewerkt.

Ingetogen luxe
In het sanitair vindt u opnieuw luxe zonder dat het schreeuwerig wordt. Zo is het ligbad voorzien van een heerlijk ontspannend whirlpoolsysteem. Bent u uitgebubbeld? Dan pakt u uw tijdschrift van het handige plateautje boven het bad. Dat is trouwens ook heel geschikt voor een lekker geurkaarsje, kop thee of glas wijn. Dankzij het rustige design is er niks dat u afleidt. Een heerlijk moment voor uzelf.

De Badkamer Heerlijk is bij Bad&Body zoals hier getoond te krijgen voor € 6.950,-

exclusief montage