Badkamers

Waar de een het bad onmisbaar vindt is voor de ander een douche een absolute wens. Kiest u een of twee wastafels of misschien een mooi badmeubel.
Een wandcloset, bidet of een douchetoilet waar u beide combineert.

Wilt u een stoomcabine, of inloopdouche, eventueel met waterval of een whirlpool, allemaal vragen waar wij u mee verder kunnen helpen. Wij adviseren u op een onderscheidende wijze en in alle rust over alles wat er te bieden is.

Samen met u ontwerpen wij de voor u meest ideale badkamer, een mooi design, maar zeker ook functioneel en degelijk. Laat u uitvoerig informeren in onze showroom waar u mensen ontmoet die met de praktijk bekend zijn. Wij verzorgen voor u de montage van A tot Z en nemen u een probleem uit handen.

Showroom modellen

Tevens hebben wij steeds weer toonzaalmodellen die plaats moeten maken voor nieuwe producten en ontwikkelingen op sanitair gebied. Onze toonzaal telt een 50 tal opstellingen van badkamers, toiletruimtes, badmeubels en douchewanden etc. (Neem een kijkje in de showroom)

Vanzelf sprekend hebben wij ook een brede collectie designradiatoren en elektrische vloerverwarmingen. Ook aan tegels ontbreekt het niet. U heeft bij ons de keuze uit een zeer brede collectie van verschillende wand- en vloertegels met een grote variatie aan kleuren en designs, eventueel met bijpassende decors en mozaïeken.

Sanitair

Uit het onmetelijke spectrum aan sanitairfabrikanten en leveranciers uit vele landen hebben we een keus gemaakt uit een aantal merken van sanitair en wellnessproducten waarvan we overtuigd zijn dat ze een goed product kunnen leveren met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Showroom
Op de zaterdagen wil het nog wel eens druk zijn in de showroom, wachttijden zijn dan niet uitgesloten. Dat is natuurlijk niet erg als u eerst eens wilt ‘rondneuzen’, maar vervelend als u graag één van onze adviseurs wilt raadplegen. In dat geval adviseren wij u om een afspraak te maken op een moment dat het ú schikt.
Wilt u direct een afspraak met een van onze adviseurs, èèn email is voldoende, info@vanmookkeukens-badkamers.nl