Keukens

Een veelvoud aan royale keukenopstellingen. Voor een klassieke, moderne, ‘hightech’ of nostalgische keuken.

In onze overzichtelijke showroom bieden wij een compleet overzicht van wat er in ‘Keukenland’ te koop is. Elke ‘keukenstijl’ (modern, strak, klassiek
of romantisch) is in ruime mate aanwezig. En natuurlijk zijn er talloze variaties mogelijk.

Want gelukkig hebben de diverse keukenproducenten hun ‘werkmaten’ genormaliseerd, zodat een onderlinge uitwisselbaarheid altijd mogelijk is.

Inbouwapparatuur

Hetzelfde geldt voor de inbouwapparatuur, een kookplaat van Atag past naadloos past naadloos bij  een oven van Siemens of Bosch. Ook kunt u naar hartelust variëren met een Quooker ,spoelbakken en afzuigsystemen. Onze adviseurs zullen u met raad en daad terzijde staan.

Als u onze showroom bezoekt…

Het is gemakkelijk als u een eenvoudige plattegrond (maten in centimeters)
van uw huidige keuken maakt en meeneemt. Dat versnelt het maken van de beste keukenoplossing.

Showroom

Op de zaterdagen wil het nog wel eens druk zijn in de showroom, wachttijden zijn dan niet uitgesloten. Dat is natuurlijk niet erg als u eerst eens wilt ‘rondneuzen’, maar vervelend als u graag één van onze adviseurs wilt raadplegen. In dat geval adviseren wij u om een afspraak te maken op een moment dat het ú schikt.

Wilt u direct een afspraak met een van onze adviseurs, èèn email is voldoende, info@vanmookkeukens-badkamers.nl

Topmerken

Als geen ander hebben wij oog voor deze ontwikkeling en presenteren wij u een scala aan geavanceerde en tegelijkertijd gezichtsbepalende
keukenapparatuur van uitsluitend bekende topmerken als Atag, Bosch, Miele, Pelgrim, Etna, Siemens etc. Afzuigkappen, schouwen, kookplaten, ovens, magnetrons koel- vriescombinaties en vaatwassers.

Van standaard tot hightech qua techniek, van nostalgisch tot ultramodern qua stijl.   Bij Van Mook Keukens vindt u Keuken apparatuur en accessoires van topmerken. Wij leveren alle merken, praten u niets aan, maar luisteren naar uw wensen.